Bjørn jobber etter mottoet «mat, motivasjon og utvikling» og har et ønske om å bidra til å skape entusiasme, kreativitet og opplevelse i serverings- og reiselivsbransjen. Matkunnskap skal formidles på en kvalitativ god måte som oppleves nyttig og inspirerende. Han er tilknyttet teamet i Fossekall som matfaglig rådgiver, matinnovatør og inspirator.
Bjørn har hatt tilknytning til Fossekall i mange år, og tilbyr matfaglig kompetanse og inspirasjon til våre kunder, både som rådgiver og ute hos kunde med kokkeklærne på. Det kan være workshop for alle ansatte på kjøkkenet der matidentitet, menyutvikling og gode arbeidsrutiner står i fokus, kick off for kjøkken og restaurant før sesong, eller kjøkkensjef til leie for et konkret arrangement eller kortere perioder.
Bjørns grunnfilosofi:
Mat skal ha en historie
Mat skal lages med glede, respekt, innlevelse, kreativitet og kunnskap
Mat skal lages enkelt uten for mange uromomenter
Mat skal provosere
Mat skal gi en opplevelse
Yrkesmessig bakgrunn:
Kjøkkensjef Lothes Mat og vinhus (5 år) Selvstendig konsulent og matutvikler (10 år) Selvstendig konsulent i selskapene Kulinaria as og matkurs.no En rekke lederstillinger/kjøkkensjef-stillinger i norsk næringsliv;